html website templates

LASERSHOWS

de spectaculaire opening of afsluiting van uw event

Uw lasershow boeken kost slechts een telefoontje.


Onze medewerkers zitten voor u klaar om samen met u de juiste lasershow samen te stellen die past bij uw thema, uw event of waarvoor u gewoon de muziek erg mooi vind.

Wij beschikken over een database van meer dan 80 beam & effct shows die wij op elk moment kunnen starten wanneer u maar wilt. Dit zijn zowel single scanner als multi-scanner shows.

Wilt u een show specifiek op maat verzorgd hebben, dat kan ook. Samen met onze programmeur verzorgen wij dan uw show op maat, op de muziek die u selecteert.

Bekijk de voorbeelden van enkele van onze lasershows en bel vandaag nog voor een offerte !

Music

De lasershow Music met muziek van John Miles is een Awards winnende show die wij sinds 2006 met veel succes vertonen op allerlei events.

Can't Stop The Classics

Intro met achtergrondkleur, paddings en een video aan de rechterkant. Mobirise helpt u de ontwikkeltijd te verkorten door deze veelzijdige drag-en-drop website-editor.

Back To Basics

Back To Basics is een veelzijdige lasershow die zowel als beamshow als voor promotionele doeleinden geschikt is. Aan het einde van de show kunnen wij uw thema logo, bedrijfs logo of andere graphic invoegen die dan als laatste getoond wordt. Zo creert u een spectaculaire entree of een afsluiting die men nog lang zal herinneren.


"Magie met licht, dat zijn lasershows voor mij..."

Reclame met laser

Uw naam in laserlicht op uw gebouw, met of zonder animaties, het kan allemaal bij LSC.

Bel ons voor alle informatie

DEEL DIT !

Adres

Laser Service Centre
De Wittstraat 35 
5212 HP  Rijen

Kvk: 70768552
Btw: NL134170842B03

Contacten

Email: info@laserservicecentre.nl
Telefoon +31 (0) 6 - 553 552 00