Home » Cameo Lasers

Cameo lasers

Show lasers zijn zeer effectief om animaties, drama en serieuze effecten toe te voegen aan uitvoeringen en evenementen. Cameo Show lasers creëren opwindende en indrukwekkende lichteffecten bij grote concerten, mobiele DJ-shows, in nachtclubs en grote bars.

 

Met de Ioda, Luke en Wookie- serie biedt Cameo compacte, gemakkelijk draagbare show lasers om verbluffende grafische en volumineuze patronen met vlijmscherpe stralen te genereren.

Met ILDA- en DMX-besturing, voorgeprogrammeerde patronen, geluidsactivering plus master, slave en standalone vermogen , zijn Cameo pro-lasers zeer betaalbaar en de handige manier om verbluffende lichtshows te creëren.

 

Op speciale bestelling zijn de Cameo D.Force Pro lasers ook leverbaar met ingebouwde Pangolin FB4 Netwerk conto

Cameo Professionele Lasers

Cameo professionele lasers kenmerken zich door de eenvoudige en compacte opbouw die onder allerhande omstandigheden een goede en stabiele performance waarborgen. Voorzien van zeer stabiele en innovatieve drivers kunnen de Cameo RGB lasers een tot dusver ongezien kleurenpalet realiseren met een zeer hoge kwaliteit waarbij veel meer kleuren tot uw beschikking staan dan bij andere populaire merken. Voorzien van ILDa of zelfs Pangolin FB4 netwerk controller kunt u met deze kleuren laser systemen mooie shows, dynamische effecten en meer maken op de manier die bij u past.


Cameo Club lasers

Cameo Club Lasers zijn de oplossing voor uw café, bar, zalencentrum, discotheek of evenementen lokatie tot 1000 personen. Voorzien van DMX aansluitingen zijn de lasers makkelijk te bedienen en kunt u kiezen uit een scala van ingebouwde effecten. Onderling kunnen de lasers makkelijk aan elkaar gekoppeld worden. De ingebouwde Stand-Alone mode maakt het mogelijk om de lasers ook zonder lichttafel te bedienen. Additioneel zijn de lasers voorzien van een ILDA interface die besturing via ILDA software mogelijk maakt waardoor u nog meer controle heeft over uw shows en effecten.


Cameo Animatie lasers

Kleine en compacte lasers met een DMX aansluiting voor eenvoudige bediening, voorzien van 128 ingebouwde effecten, animatie sen patronen om allerhande leuke effecten te gebruiken. het lagere vermogen maakt veilig gebruik mogelijk. Voorzien van stappen motoren en interlock.